provning skugga pn.png

Vi erbjuder tårtprovningar i vårt showroom strax utanför Kalmar i Kåremo. Här visar jag upp ca 15 olika inspirationstårtor .

Mo

Vi designar tillsammans er Dröm bröllopstårta. Vi tittar vi på form, färg, blommor och pris.

Vi går igenom våning för våning och bestämmer textur, färg, form och vi bestämmer vilka sockerblommor ni önskar och vilken färg dessa ska ha.

Ni kommer även få provsmaka 4 olika smakkombinationer av de smaker vi erbjuder enligt vår lista , vi erbjuder ej en lång lista utan väl utvalda smaker som vi vet är perfekta. Ni väljer 3 kombinationer och jag väljer en överraskning. Vi arbetar endast med de finaste råvaror i våra tårtor.

Våra tårtprovningar har blivit enormt uppskattade av våra Bröllopspar.
En tårtprovning kostar 450 kr för 2 personer.

Om ni sen är nöjda med oss och vill behålla er plats, så tar vi i samband med tårtprovningen ut en bokningsavgift på 500 kr för att ni ska vara helt säkra på er plats och att jag hinner hjälpa er ert datum. Dessa 500 kr dras sen av på slutbetalningen av tårtan. Dessa återfås ej om tårtan avbokas.

Om tårtan avbokas senare än 30 dagar innan Bröllopsdatum , utgår full betalning.

Har ni allergier så meddela detta innan i god tid, tänk på att det kan finnas spår av tex gluten då allt bakas i samma kök .

För att boka in en tårtprovning skicka in namn, telefon nr, bröllopsdatum och ca antal gäster för jag måste först se så vi har tid att hjälpa er just ert datum. Vi har endast begränsat med platser då vi endast kan göra ett fåtal bröllopstårtor varje vecka.

Så fort ni är intresserade av att vi ska hjälpa er , hör av er och boka in ert datum för att säkra er plats.

Det är aldrig för tidigt att boka hos oss och bokning för 2020-2021 är redan öppen. Vissa datum 2020 har vi endast en plats kvar ! Välkommen med förfrågan.

Nya datum för våra uppskattade Tårtprovningar !

Höst & Vinter bröllop

Hör av er så bokar vi in en tårtprovning som passar er

Bröllop 2020

Reservera er plats nu och ha ända till Januari innan ni betalar bokningsavgift, ni kan avboka er plats när som tills dess utan att det kostar er något, men då är ni säkra på att ni står först i tur på ert datum . I Nov-Dec bjuder jag in alla till tårtprovning och då får man ta beslut om man vill ha sin plats och betala en bokningsavgift . Annars släpps den till de som står i tur. Ni kan redan nu se i kalendern 2020 hur mycket jag är bokad ert datum för att ej vänta tills det är fullbokat , jag jobbar med väldigt hög klass på mina tårtor & sockerblommor så mina tider blir snabbt fullbokade. Jag arbetar ensam och är därför begränsad med ett fåtal tårtor varje helg .

Stora bröllop Här & långt ifrån kalmar

Är det så att ni verkligen tycker om min stil på tårtorna men bor långt ifrån Kalmar ? Vi kan ta tårtor i hela Sverige men då måste man boka väldigt tidigt så jag kan komma till er & bygga ihop tårtan, ni kan boka mig för bara tårtan eller även dukning / dekor /porslin mm. Vi kommer under 2020 erbjuda uthyrning av Vintage porslin / glas / servetter /dukar /bröllopsdekorationer.

I somras 2019 har vi levererat tårtor med utkörning till Skåne/Bosjökloster, Växjö, karlskrona, Ronneby, karlshamn, & sen närområdet såklart Öland&Kalmar&Nybro mm

Vi Kör ut de flesta av våra bröllopstårtor , dels för att det är varmt sommartid i bilen & dels att brudparet brukar ha mycket att göra samma dag eller kvällen innan. Då är ni även som kund säker på att tårtan kommer fram i rätt temperatur & Hel . Vi tar 50 kr/mil T&R. Ingen timkostnad ! Vill ni däremot att vi stannar kvar och servera tårtan så tillkommer timersättning.

Hämtar ni tårtan själva så vilar ansvaret på er from att tårtan lämnar vår lokal . Ni ansvarar själva för att den förvaras enligt föreskrifter.

Smaker Mousse


1. Hallonmousse/ Passionsfruktmousse

3.  Hallonmousse/ Mangomousse

4.  Passionfruktmousse/ Cheese cake Vanilla mousse

5.  Chokladmousse/ Cheese cake vanilla mousse

6. Jordgubbsmousse/ Cheese cake vanilla mousse

7.  Hallonmousse / Vit choklad mousse

8. Hallonmousse/ Chokladmousse

Nya Smaker 2020 blir citronmousse/flädermousseSmaksatt Marängsmörkräm         


-Hallon
-Choklad                       
-Vanilj                       
-Passionsfrukt                   
-Nutella                       

                           

Veganska Smaker

-Jordgubbe mousse
-Vanilj mousse
-Hallon mousse
-Choklad mousse
-Rabarber mousse
Passionsfrukt Mousse

IMG_20190725_082625.jpg